Palautteet

Sain Jaakon ja Jarkon kautta itselleni unelmien auton Saksasta. Olin unelmoinut autosta jo vuosikausia, mutta se oli Suomesta ostettaessa aivan liian kallis. Onneksi tuttavani suositteli kyseistä yritystä ja auto löytyikin näppärästi ja nopeasti – ja mikä parasta, sellaisella hinnalla, että se sopi budjettiini! Sain vielä vanhasta autostani vaihdossa väliä, niin jäi vielä rahaa kunnon poppivehkeisiinkin! Kyllä nyt kelpaa ajella! – Mikko, 25 vuotta, Helsinki.

Ostin Jaakon ja Jarkon kautta itselleni arvoauton, joka on toiminut moitteetta nyt viisi vuotta. Auto oli minulle tullessaan erittäin hyvässä kunnossa – sanoisin, että lähes uudenveroisessa kunnossa. Sillä oli ajettu vähän ja siitä oli selkeästi pidetty hyvää huolta! Samanlainen auto olisi maksanut Suomessa huomattavasti enemmän, vaikka ottaa huomioon kaikki auton kuljetuksesta aiheutuneet kulut. Oli tosi helpottavaa, että asiantunteva henkilö hoiti puolestani myös auton tuomisesta aiheutuneet paperiasiat, kuten tullauksen sekä verotukseen liittyvät asiat! Olisin ollut näiden asioiden suhteen pulassa yksikseni, mutta nyt kaikki sujui joustavasti ja asiantuntemuksella. Mitään ongelmia ei tullut vastaan tullin eikä verottajankaan taholta. Suomessa automekaanikot ovat ihmetelleet, kuinka hyvin autoa on huollettu ja kuinka hyvässä kunnossa se on vieläkin, vaikka nyt ikää alkaa jo olla. Uskon kuitenkin, että ajan tällä samalla autolla vielä seuraavatkin viisi vuotta! Olen ollut erittäin tyytyväinen näihin autokauppoihin. – Lars, 45 vuotta, Lahti.

Tuontiautoja haukutaan usein täysin perusteettomasti. Niiden sanotaan olevan pommeja. Ennakkoluulot ovat valitettavan yleisiä! Olen vuosien varrella ostanut jo kolme autoa Saksasta Jaakon ja Jarkon avulla ja tämä on kumonnut myös omia ennakkoluulojani! Olen nimittäin saanut jokaisella kerralla Saksasta paremman vaihtoauton kuin koskaan Suomesta! Autot ovat olleet hyvässä kunnossa sekä sisältä että ulkoa. En itse osaa lainkaan saksaa, joten en voisi kuvitellakaan lähteväni Saksaan auto-ostoksille. Tästä syystä onkin tosi hyvä juttu, että on olemassa tällaisia näppäriä nuoria, jotka tarjoavat palveluitaan meille muille, jotka jäisimme ilman heitä rannalle ruikuttamaan. – Matti, 56 vuotta, Joensuu.

Auton saaminen Saksasta Suomeen oli paljon yksinkertaisempi projekti kuin olin kuvitellut. Minun tarvitsi vain kertoa mitä etsin ja Jaakko ja Jarkko hoitivat loput! Minulle kerrottiin koko ajan missä mennään ja millaisia vaihtoehtoja on löytynyt. Koin saavani äärimmäisen rehellistä informaatiota koko ajan. Pojat eivät yrittäneet peitellä esimerkiksi autoissa havaitsemiaan vikoja, vaan kertoivat niistä rehellisesti. Kun auto lopulta saapui Suomeen, ylitti se odotukseni. Auto oli maalipintoja myöten loistavassa kunnossa! Ehkä kaikista tärkeintä oli, että joku hoiti puolestani auton tuomiseen liittyvän paperisodan; en olisi uskaltanut ryhtyä siihen yksin! – Henrik, 32 vuotta, Vantaa.

Tiesin tasan tarkkaan mitä etsin, enkä varmasti ollut helpoimpia asiakkaita. Jaakko ja Jarkko jaksoivat kuitenkin kuunnella toiveitani kärsivällisesti sekä etsiä vieläkin kärsivällisemmin toiveeni täyttävää autoa, joka lopulta löytyikin. Olen ollut autoon sekä saamaani palveluun erittäin tyytyväinen – ja se on paljon sanottu tällaisen vaativan asiakkaan suusta! – Susan, 25 vuotta, Helsinki.

Anna palautetta

Jos haluat antaa meille palautetta, voit tehdä sen sähköpostitse osoitteella palaute@Car_Salon.fi . Voit antaa meille sekä ruusuja että risuja, mutta jos ansaitsemme mielestäsi risuja, toivoisimme, että kertoisit lyhyesti, mistä syystä mielestäsi risut ovat aiheellisia. Rakentava palaute auttaa kehittämään toimintaamme! Voit halutessasi antaa palautteen nimettömänä tai käyttämällä nimimerkkiä, mutta toivomme, että ilmoitat palautteen yhteydessä sekä ikäsi että asuinpaikkakuntasi. Osa antamistanne palautteista julkaistaan tällä sivulla. Otathan huomioon, ettemme vastaa henkilökohtaisesti saamaamme palautteeseen palautteen antajalle. Jos sinulla on siis asiaa, johon toivot henkilökohtaista vastausta, ota yhteyttä joko puhelinpalveluumme tai yrityksen omistajiin!