Auto Saksasta

Miksi kannattaa hankkia vaihtoauto Saksasta? Eikö ole yksinkertaisempaa ostaa auto suoraan Suomesta? Kerroimme ”Meistä”-nimisellä sivulla jo muutamia syitä, minkä vuoksi tuomme vaihtoautomme nimenomaan Saksasta. Tässä näitä syitä esitellään vielä pähkinänkuoressa – näitä syitä ovat esimerkiksi seuraavat:

– Saksassa ilmasto ei aseta autolle niin kovia haasteita kuin Suomen ilmasto vaihtuvine vuodenaikoineen sekä suolattuine teineen
– Saksassa autoja vaihdetaan yleensä tihemmällä vaihtovälillä kuin Suomessa, minkä ansiosta Saksasta voi löytää hyväkuntoisia ja melko vähän käytettyjä vaihtoautoja edullisesti
– Saksan käytettyjen autojen valikoimat ovat huomattavasti laajemmat ja monipuolisemmat kuin Suomessa
– Korjaukset sekä huollot tehdään Saksassa erinomaisella ammattitaidolla
– Saksasta on mahdollista löytää myös harvinaisia automalleja ja –merkkejä ja
– Joissakin tilanteissa on jopa edullisempaa tuoda uusi auto Saksasta Suomeen kuin ostaa samanlainen Suomesta.

Saksasta kannattaa lähteä etsimään erityisesti saksalaisia premium-merkkejä, jotka on rekisteröity noin 3-6 vuotta sitten ja joilla on ajettu noin 50 000-150 000 kilometriä. Etsimme kuitenkin asiakkaiden toiveiden pohjalta myös tätä vanhempia ja enemmän ajettuja autoja. Suosittelemme kuitenkin, että yli 10 vuotta vanhaa ja yli 200 000 kilometriä ajettua autoa ei Saksasta enää kannata tuoda – ellei sitten ole kyse vanhasta keräilyharvinaisuudesta. Emme myöskään suosittele auton ostamista Saksasta omin avuin esimerkiksi huutokaupasta; kannattaa luottaa tässä asiassa ammattilaisen taitoihin!

Saksassa käyttämillämme asiamiehillä on kokemusta tuhansista autoista, mikä on tärkeä asia esimerkiksi mittarilukemien väärennösten välttämikseksi. Tällaiset väärennökset havaitaan jo Saksassa eikä yksikään Saksasta tuomistamme vaihtoautoista ole myöhemmin osoittautunut mittarilukemaansa enemmän ajetuksi. Saksassa auton mittarilukeman manipuloiminen katsotaan niin suureksi rikokseksi, että siitä voi saada vankilatuomion! Saksa on osoittautunut tässä suhteessa luotettavaksi ostomaaksi, mutta kaikkien EU-maiden osalta tilanne ei olekaan yhtä hyvä. Olemme päättäneet, että emme osta autoja, jotka ovat historiansa aikana olleet yli kuukauden ajan jossakin toisessa EU-maassa, kuten Puolassa, Ranskassa tai Italiassa.

Ostaminen

Voit selata vaihtoautoja tietokannassamme, josta löytyy noin miljoona autoa. Jos päätät ostaa meiltä auton, voit käyttää auton maksamiseen tarjoamaamme rahoitusvaihtoehtoa, jos luottotietosi ovat puhtaat ja jos olet vakituisessa työsuhteessa. Jos haluat maksaa tarjoamallamme rahoitusvaihtoehdolla, sinun tarvitsee maksaa auton tilatessasi ainoastaan 550 euroa ostopalkkiota sekä 500 euron käsirahan. Pääset näin alkuun 1050 eurolla! Jos päätät perua tilauksesi, palautamme käsirahastasi käyttämättömän osan. Näin toimimme myös, jos haluamasi auto onkin jo ehditty myydä tai jos haluamassasi autossa ilmenee puutteita.

Kun päätät ostaa jonkin tietyn auton, tulee sinun maksaa vähintään 25% auton hinnasta käsirahana sekä allekirjoittaa osamaksusopimus. Myönnämme luottoa maksimissaan 60 kuukauden ajaksi ja maksimiluottomäärä on 25 000 euroa. Myös vaihtoauto käy meillä käsirahaksi.
Auton tarkastus- ja ostopalvelu maksaa 680 euroa ja jos noudat auton itse, maksavat auton kilvet 170 euroa. Asiamiehen kilometrikorvausta perimme 0,45 euroa per kilometri. Auton kuljettaminen Saksasta Vantaalle rekalla maksaa edullisimmillaan noin 900 euroa ja maksimissaan 1 300 euroa. Jos asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella, maksaa auton toimittaminen perille kotiosoitteeseesi 100-300 euroa etäisyydestä riippuen.

Tarjoamme myös palveluita Suomessa. Jos haluat, että auto luovutetaan sinulle maahantulokatsastettuna, maksaa tämä lisää 255 euroa. Jos haluat saada autosi valmiiksi Suomen kilvissä, maksat 790 euroa lisää. Yhteensä autolle tulee tuontikuluja minimissään noin 1 800 euroa. Tämä sisältää auton etsinnän, tarkastuksen, oston sekä toimituksen rekan kyydissä Saksasta Vantaalle. Auton kuljettaminen Saksasta Vantaalle kestää noin kaksi viikkoa. Jos haluat autolle pikatoimituksen, tämä on mahdollista lisämaksua vastaan. Kysy tästä vaihtoehdosta puhelinpalvelustamme!